Sait Restoran
1993 yılında Bodrum’da gastronomi yolculuğuna başlayan Sait’in hikayesi, şimdi de Galataport İstanbul’da devam ediyor. Sait Restoran, unutulmaz kutlamalara ve başarılı iş yemeklerine lezzetiyle bir iz bırakıyor.
Sait Birtan Yılmaz ve eşi Ferman Hanım’ın gastronomi dünyasıyla tanıştırdığı ve başarıyla bugünlere kadar getirdiği Sait Restoran; kurutulmuş domates, haydari, fava, enginar kalbi, çiroz, ezmeler, atom, köpoğlu gibi mezelerle müdavimlerini karşılıyor. Ege’nin benzersiz ve taptaze balıklarıyla onlara unutulmaz bir ziyafet sunuyor.
MUTFAK
Taptaze deniz ürünlerini özgün reçetelerle hazırlayan ve misafirlerine özenle sunan Sait Restoran; Boğaz’ın ve Ege’nin en seçkin noktalarında müdavimlerini ağırlıyor.